BlissLights LLC Mobil Personvernerklæring

English | Français | Español | Deutsch | Italiano | 日本 | Norsk | Polski | Português | Svenska | Türk

Ikrafttredelsesdato: 20. august 2021 | Oppdatert: 27. august 2021

BBlissLights, LLC og datterselskaper ("vi", "oss", "vår", "BlissLights, LLC") er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Denne personvernerklæringen ("Retningslinjene") beskriver vår praksis i forbindelse med informasjonsvern for personopplysninger vi behandler gjennom din individuelle bruk av følgende tjenester, produkter og relaterte mobilapplikasjoner (samlet kalt "Produktene"):

Hvis du ikke ønsker å oppgi profildataene dine når du begynner å bruke noen av tjenestene, kan du bruke appen uten å logge på eller opprette en konto, og du kan fortsatt bruke visse tjenester, for eksempel å søke og bla gjennom funksjoner på Tjenester. For øyeblikket vil vi ikke samle inn personopplysninger om konto eller profil, og de innsamlede dataene vil være begrenset til de du har autorisert til å samles inn for å bruke tilleggsfunksjonene til appen og/eller smartenhetene, samt tilsvarende bruksinformasjon. Men hvis tjenestene du ber om eller kjøper er basert på kontoen din, gå til registrerings-/påloggingssiden for veiledning.

BlissHome mobilapplikasjon

Før du bruker produktene våre, vennligst les nøye gjennom denne policyen og forstå våre formål og praksis for innsamling, behandling av dine personopplysninger, inkludert hvordan vi bruker, lagrer, deler og overfører personopplysninger. I retningslinjene vil du også finne måter å utøve dine rettigheter til tilgang til, oppdatere, slette eller beskytte dine personopplysninger.

Når du godtar denne policyen når du registrerer deg med dine personopplysninger, eller hvis du begynner å bruke produktene våre og ikke uttrykkelig protesterer mot innholdet i denne policyen, vil vi vurdere at du fullt ut forstår og godtar denne policyen. Hvis du har spørsmål angående denne policyen, ikke nøl med å kontakte oss via: support@blisslights.com

Definisjon

I disse retningslinjene betyr personopplysninger informasjon generert, samlet inn, registrert og/eller lagret, elektronisk eller på annen måte, som kan brukes til å identifisere en person eller gjenspeile aktiviteten til en enkeltperson, enten fra denne informasjonen alene, eller fra den informasjonen og andre informasjon vi har tilgang til om den personen.

Personlige sensitive data inkluderer personlig biometrisk informasjon, kommunikasjonsoppføringer og innhold, helseinformasjon, transaksjonsinformasjon og nøyaktig plasseringsinformasjon. Når vi samler inn personsensitive data fra deg, vil vi generere en eksplisitt melding om ditt samtykke før vi samler inn personsensitive data om deg.

Smarte enheter refererer til de dataenhetene som produseres eller produseres av maskinvareprodusenter, med menneske-maskin-grensesnitt og muligheten til å overføre data som kobles trådløst til et nettverk, inkludert: smarte husholdningsapparater, smarte bærbare enheter, smarte luftrenseenheter, etc.

Apper refererer til de mobilapplikasjonene utviklet av BlissLights, LLC som gir sluttbrukere fjernkontroll til smarte enheter og med muligheten til å koble til leverandørens IoT-plattform.

Hvilke personopplysninger samler vi inn

For å kunne tilby tjenestene våre til deg, vil vi be deg om å oppgi nødvendige personopplysninger som kreves for å tilby disse tjenestene. Hvis du ikke oppgir dine personopplysninger, kan det hende vi ikke kan gi deg våre produkter eller tjenester.

1. Informasjon du frivillig gir oss

 • Konto- eller profildata: Når du registrerer en konto hos oss, kan vi samle inn navn og kontaktinformasjon, slik som e-postadresse, telefonnummer, brukernavn og påloggingsinformasjon. Under din interaksjon med produktene våre kan vi videre samle kallenavnet ditt, profilbildet, landskoden, språkpreferansen eller tidssoneinformasjonen din på kontoen din.
 • Tilbakemelding: Når du bruker tilbakemeldings- og forslagsfunksjoner i produktene våre, samler vi inn e-postadressen din, mobiltelefonnummeret og tilbakemeldingsinnholdet ditt for å løse problemene dine og løse enhetsfeil til rett tid.
 • Informasjon basert på tilleggsfunksjoner: For å kunne tilby deg mer praktiske tjenester av høyere kvalitet med optimaliserte brukeropplevelser, kan vi samle inn og bruke visse opplysninger hvis du samtykker til å bruke tilleggsfunksjoner i appen. Vær oppmerksom på at hvis du ikke oppgir slik informasjon, kan du fortsette å bruke grunnleggende tjenester for appen og tilkoblede smartenheter, men enkelte funksjoner basert på disse tilleggsfunksjonene er kanskje ikke tilgjengelige. Disse tilleggsfunksjonene kan omfatte:
  • Tilleggsfunksjoner basert på posisjonsinformasjon: Når du aktiverer de posisjonsbaserte funksjonene gjennom tillatelsesinnstillinger på mobilenheten din, vil vi samle inn og behandle posisjonsinformasjonen din for å aktivere disse funksjonene, for eksempel sammenkobling med smartenhetene dine. Vi kan også samle inn informasjon om din nøyaktige eller ikke-nøyaktige geografiske plassering i sanntid når du bruker visse smartenheter eller tjenestene, for eksempel robotrenser og værtjeneste.
   Basert på ditt samtykke, når du aktiverer geo-gjerde-funksjonen, vil posisjonsinformasjonen din bli generert og delt med Google Maps-tjenester. Vær oppmerksom på at Google har tilsvarende databeskyttelsestiltak, som du kan referere til Googles databeskyttelsesvilkår for mer informasjon: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. Du kan avvise slik bruk av posisjonsinformasjonen din ved å administrere tillatelsesinnstillingene i Tjenestene, hvoretter vi vil slutte å samle inn og bruke posisjonsinformasjonen din.
  • Tilleggstjenester basert på kamera: Du kan bruke kameraet til å skanne koden ved å slå på kameratillatelsen for å pare med en smartenhet, ta video osv. Vær oppmerksom på at selv om du har godtatt å aktivere kameratillatelsen, vil vi innhent kun informasjon når du aktivt bruker kameraet til å skanne koder, videoopptak osv.
  • Tilleggstjenester for tilgang til og opplasting av bilder/videoer basert på fotoalbum (bildebibliotek/videobibliotek): Du kan bruke denne funksjonen til å laste opp bilder/bilder/videoer etter at du har slått på tillatelsen til fotoalbumet, for å realisere funksjoner som å endre avataren, rapportering av enhetsbruksproblemer ved å gi bildebevis osv. Når du bruker bildene og andre funksjoner, vil vi ikke gjenkjenne denne informasjonen; men når du rapporterer et problem med enhetsbruk, kan vi bruke bildene/bildene du laster opp for å finne problemet.
  • Tilleggstjenester knyttet til mikrofonbasert tjeneste: Du kan bruke mikrofonen til å sende stemmeinformasjon etter at du har slått på mikrofontillatelsen, for eksempel å ta opp videoer, vekke stemmeassistenten osv. For disse funksjonene vil vi samle inn stemmeinformasjonen din for å gjenkjenne kommandoen din. Vær oppmerksom på at selv om du har samtykket til å aktivere mikrofontillatelsen, vil vi kun få taleinformasjon gjennom mikrofonen når du frivillig aktiverer mikrofonen i appen.
  • Tilleggstjenester basert på lagringstillatelser: Formålet er å sikre stabil drift av appen ved å bruke lagringstillatelsen. Etter at du har gitt eller indikert tillatelse til å lese/skrive lagringen til mobilenheten din, vil vi få tilgang til bilder, filer, krasjlogginformasjon og annen nødvendig informasjon fra mobilenhetens lager for å gi deg funksjoner, for eksempel informasjonspublikasjoner, eller registrere krasj. logginformasjon lokalt.

Vær oppmerksom på at hvis du slår på en tillatelse, gir du oss tillatelse til å samle inn og bruke relevant personlig informasjon for å gi deg tilsvarende tjenester. Når du slår av en tillatelse, vil vi ta det som å kansellere autorisasjonen, og vi vil ikke lenger fortsette å samle inn personopplysninger basert på de tilsvarende tillatelsene, og de relaterte funksjonene kan bli avsluttet. Din beslutning om å slå av tillatelsen vil imidlertid ikke påvirke tidligere innsamling og bruk av informasjon basert på din autorisasjon.

2. Informasjon vi samler inn automatisk

 • Enhetsinformasjon: Når du samhandler med produktet vårt, samler vi automatisk inn enhetsinformasjon, slik som MAC-adressen til enhetene dine, IP-adresse, informasjon om trådløs tilkobling, operativsystemtype og versjon, applikasjonens versjonsnummer, pushvarslingsidentifikator, loggfiler og informasjon om mobilnettverket.
 • Bruksdata: Under din interaksjon med våre nettsteder og tjenester, samler vi automatisk inn bruksdata knyttet til besøk, klikk, nedlastinger, meldinger sendt/mottatt og annen bruk av våre nettsteder og tjenester.
 • Logginformasjon: Når du bruker appen vår, kan systemet og unntaksloggen lastes opp.
 • Vær oppmerksom på at man ikke kan identifisere en spesifikk person ved å bruke enhetsinformasjon eller logginformasjon alene. Imidlertid, hvis denne typen ikke-personlig informasjon, kombinert med annen informasjon, kan brukes til å identifisere en spesifikk person, vil slik ikke-personlig informasjon bli behandlet som personopplysninger. Med mindre vi har innhentet ditt samtykke eller med mindre annet er gitt av databeskyttelseslover og -forskrifter, vil vi anonymisere og desensibilisere slik ikke-personlig informasjon.

 • Stedsinformasjon: Når du aktiverer posisjonsbaserte funksjoner gjennom tillatelsesinnstillinger på mobilenheten din, samler vi inn og behandler posisjonsinformasjonen din for å aktivere visse funksjoner, for eksempel sammenkobling med smartenhetene dine. Vi kan også samle inn informasjon om din sanntids nøyaktige eller ikke-presise geografiske plassering når du bruker våre spesifikke produkter eller tjenester, for eksempel BlissHome.
 • Basert på ditt samtykke, når du aktiverer geo-gjerde-funksjonen på produktene, vil posisjonsinformasjonen din bli generert og delt med Google Map-tjenester. Vær oppmerksom på at Google har tilsvarende databeskyttelsestiltak, som du kan referere til Googles databeskyttelsesvilkår for mer informasjon: https://privacy.google.com/businesses/gdprservices/. Du kan avvise slik bruk av posisjonsinformasjonen din ved å administrere tillatelsesinnstillingene i produktene, hvoretter vi vil slutte å samle inn og bruke posisjonsinformasjonen din.

3. Relatert informasjon om smartenheter

 • Grunnleggende informasjon om smartenheter: Når du kobler smartenhetene dine til produktene eller tjenestene våre, kan vi samle inn grunnleggende informasjon om smartenhetene dine som enhetsnavn, enhets-ID, online-status, aktiveringstid, fastvareversjon og oppgraderingsinformasjon.
 • Informasjon rapportert av smartenheter: Avhengig av de ulike smartenhetene du velger å koble til produktene eller tjenestene våre, kan vi samle inn forskjellig informasjon som rapporteres av smartenhetene dine. For eksempel tidssone, omgivelseslysnivå, etc.

Formål og rettslig grunnlag for behandling av personopplysninger

Formålet som vi kan behandle informasjon om deg for er som følger:

 • Gi deg tjenester: Vi behandler konto- og profildataene dine, enhetsinformasjon, bruksdata, plasseringsinformasjon og Smart Device-relatert informasjon for å gi deg våre produkter og tjenester som du har bedt om eller kjøpt. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er å utføre kontrakten vår med deg i henhold til våre vilkår for bruk.
 • Forbedre tjenestene våre: Vi behandler enhetsinformasjonen din, bruksdata, plasseringsinformasjon og Smart Device-relatert informasjon for å sikre funksjonene og sikkerheten til produktene våre, for å utvikle og forbedre produktene og tjenestene våre, analysere effektiviteten til driften vår og forhindre og spore uredelig eller upassende bruk. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er å utføre kontrakten vår med deg i henhold til våre vilkår for bruk.
 • Ikke-markedsføringskommunikasjon: Vi behandler dine personopplysninger for å sende deg viktig informasjon om tjenestene, endringer i våre vilkår, betingelser og retningslinjer og/eller annen administrativ informasjon. Samtidig vil vi også sende deg varsler knyttet til tjenestene du har kjøpt, for eksempel varslingstjenester. Du kan sjekke [App-varsling] i appen for å administrere denne kommunikasjonen. Når du bestemmer deg for ikke å aktivere varslingsfunksjonen, vil vi ikke lenger behandle informasjonen din for slike formål. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er å utføre kontrakten vår med deg i henhold til våre vilkår for bruk.
 • Markedskommunikasjon: Vi kan behandle dine personopplysninger for å gi deg markedsførings- og reklamemateriell på tjenestene. Hvis vi gjør det, vil hver kommunikasjon vi sender deg inneholde instruksjoner som tillater deg å velge bort å motta fremtidig kommunikasjon av denne typen. Hvis du ikke godtar at vi sender deg markedsføringskommunikasjon, kan du velge bort det når du går inn i appen, eller ved å endre innstillingene dine i [Personverninnstillinger] i appen. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er ditt samtykke.
 • Personalisering: Vi kan behandle konto- og profildata, bruksdata, enhetsinformasjon for å tilpasse produktdesign og gi deg tjenester skreddersydd for deg, for eksempel å anbefale og vise informasjon og annonser om produkter som passer for deg, og for å invitere deg til å delta i undersøkelser knyttet til din bruk av tjenestene. Hvis du ikke tillater oss å behandle dine personopplysninger for personlig tilpasning, kan du velge det bort når du går inn i appen, eller ved å endre innstillingene dine i [Personverninnstillinger] i appen. Det juridiske grunnlaget for denne behandlingen er ditt samtykke.
 • Juridisk overholdelse: Vi kan behandle dine personopplysninger som vi mener er nødvendig eller hensiktsmessig: (a) for å overholde gjeldende lover og forskrifter; (b) for å overholde juridiske prosesser; (c) å svare på forespørsler fra offentlige og offentlige myndigheter (d) for å håndheve våre vilkår og betingelser; (e) for å beskytte vår virksomhet, virksomhet og systemer; (f) for å beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller andre brukeres, inkludert deg; og (g) å tillate oss å forfølge tilgjengelige rettsmidler eller begrense skadene vi kan lide.

Hvis det er noen endring i formålene for å behandle dine personopplysninger, vil vi informere deg om slike endringer via e-post og/eller en fremtredende melding på nettstedet vårt om slike endringer av formål og valg du måtte ha angående dine personopplysninger.

Hvem deler vi personopplysninger med?

Hos BlissLights, LLC deler vi kun personopplysninger på måter som vi forteller deg om. Vi kan dele dine personopplysninger med følgende mottakere:

 • Til våre tredjeparts tjenesteleverandører som utfører visse forretningsrelaterte funksjoner for oss, for eksempel webhotell, dataanalyse, betaling og kredittkortbehandling, infrastruktur, IT-tjenester, kundestøtte, e-postleveringstjenester og andre lignende tjenester for å gjøre dem i stand til å tilby tjenester til oss.
 • Til våre kunder og andre forretningspartnere som gir deg, direkte eller indirekte, dine smarte enheter, og/eller nettverk og systemer som du får tilgang til og bruker våre nettsteder og tjenester gjennom.
 • Til et tilknyttet selskap eller annen tredjepart i tilfelle av omorganisering, fusjon, salg, joint venture, tildeling, overføring eller annen disponering av hele eller deler av vår virksomhet, eiendeler eller aksjer (inkludert uten begrensning i forbindelse med enhver konkurs eller lignende saksgang). I en slik hendelse vil du bli varslet via e-post og/eller en fremtredende melding på nettstedet vårt om enhver endring i eierskap, inkompatibel ny bruk av dine personopplysninger og valg du måtte ha angående dine personopplysninger.
 • Som vi mener er nødvendig eller hensiktsmessig: (a) for å overholde gjeldende lover og forskrifter; (b) for å overholde juridiske prosesser; (c) å svare på forespørsler fra offentlige og offentlige myndigheter, inkludert offentlige og offentlige myndigheter utenfor ditt bostedsland; (d) for å håndheve våre vilkår og betingelser; (e) for å beskytte vår virksomhet, virksomhet og systemer; (f) for å beskytte våre rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom, og/eller andre brukeres, inkludert deg; og (g) å tillate oss å forfølge tilgjengelige rettsmidler eller begrense skadene vi kan lide.
 • Til datterselskaper eller tilknyttede selskaper innenfor vår bedriftsfamilie, for å utføre vanlige forretningsaktiviteter.
 • Med unntak av tredjepartene beskrevet ovenfor, til tredjeparter kun med ditt samtykke.

Internasjonal overføring av innsamlet informasjon/b>

BlissLights,LLC vil overholde gjeldende datalokaliseringskrav i tilsvarende jurisdiksjoner med hensyn til lagring av data. For å lette driften vår kan vi overføre, lagre og behandle personopplysningene dine i andre jurisdiksjoner enn der du bor. Lovene i disse landene kan avvike fra lovene som gjelder for ditt bostedsland. Når vi gjør det, vil vi sørge for at det gis et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for informasjonen ved å bruke en eller flere av følgende tilnærminger:

Avtale på grunnlag av godkjente EU-standard kontraktuelle klausuler i henhold til GDPR Art. 46. For mer informasjon, se https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection/standard-contractual-clauses-scc_en.

Hvis du ønsker mer informasjon om sikkerhetstiltakene vi har på plass, kan du kontakte oss direkte som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Dine rettigheter knyttet til dine personopplysninger

Vi respekterer dine rettigheter og kontroll over dine personopplysninger. Du kan utøve en av følgende rettigheter:

kontakt oss på support@blisslights.com, eller via appen: Meg>Personlig senter>Konto og sikkerhet>.

Du trenger ikke å betale et gebyr, og vi tar sikte på å svare deg innen 30 dager. Hvis du bestemmer deg for å sende oss en e-post, i forespørselen din, vennligst gjør klart hvilken informasjon du ønsker å ha endret, om du ønsker å få dine personopplysninger slettet fra vår database eller på annen måte gi oss beskjed om hvilke begrensninger du ønsker å sette på vår bruk av dine personopplysninger. Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du tar ytterligere handling på forespørselen din, av sikkerhetshensyn.

Du kan:

 • Be om tilgang til personopplysningene vi behandler om deg;
 • Be om at vi korrigerer unøyaktige eller ufullstendige personopplysninger om deg;
 • Be om sletting av personopplysninger om deg;
 • Be om begrensninger, midlertidig eller permanent, på vår behandling av noen eller alle personopplysninger om deg;
 • Be om overføring av personopplysninger til deg eller en tredjepart der vi behandler dataene basert på ditt samtykke eller en kontrakt med deg, og hvor behandlingen vår er automatisert; og
 • Velg bort eller protester mot vår bruk av personopplysninger om deg der vår bruk er basert på ditt samtykke eller våre legitime interesser.

Tilbaketrekking av samtykke: Vi vil utøve din personvernrett til å trekke tilbake samtykke gjennom følgende tilnærminger:

 1. For personverntillatelser anskaffet gjennom enhetens systeminnstillinger, kan samtykket ditt trekkes tilbake ved å endre enhetstillatelser, inkludert plassering, kamera, fotoalbum (bildebibliotek/videobibliotek), mikrofon, Bluetooth-innstillinger, varsler og andre relaterte funksjoner;
 2. I markedsføringskommunikasjonen du godtar, inneholder informasjonen vi sender til deg instruksjoner som lar deg trekke tilbake samtykket ditt i samsvar med metoden for «avmelding» beskrevet i informasjonen;
 3. Fjern bindingen til smartenheten gjennom appen, og informasjonen knyttet til smartenheten vil ikke bli samlet inn;
 4. Ved å bruke produktet med besøksmodus, vil vi ikke samle inn noen personlige data om deg;

Når du trekker tilbake ditt samtykke eller autorisasjon, kan det hende vi ikke kan fortsette å gi deg produktene eller tjenestene tilsvarende. Din tilbaketrekking av ditt samtykke eller autorisasjon vil imidlertid ikke påvirke behandlingen av personopplysninger basert på ditt samtykke før tilbaketrekkingen.

For kontosletting/oppsigelse i App:Meg>Personlig senter>Konto og sikkerhet>Slett konto

Sikkerhet

Vi bruker kommersielt rimelige fysiske, administrative og tekniske sikkerhetstiltak for å bevare integriteten og sikkerheten til dine personopplysninger. BlissLights, LLC tilbyr ulike sikkerhetsstrategier for effektivt å sikre datasikkerheten til brukeren og enheten. Når det gjelder enhetstilgang, brukes proprietære algoritmer fra BlissLights, LLC for å sikre dataisolering, tilgangsautentisering, søke om autorisasjon. Når det gjelder datakommunikasjon, støttes kommunikasjon ved hjelp av sikkerhetsalgoritmer og overføringskrypteringsprotokoller og informasjonskryptering på kommersiell nivå basert på dynamiske nøkler. Når det gjelder databehandling, brukes streng datafiltrering og validering og fullstendig datarevisjon. Når det gjelder datalagring, vil all konfidensiell informasjon om brukere være trygt kryptert for lagring. Hvis du har grunn til å tro at interaksjonen din med oss ​​ikke lenger er sikker (for eksempel hvis du føler at sikkerheten til en konto du måtte ha hos oss har blitt kompromittert), kan du umiddelbart varsle oss om problemet ved å sende en e-post til support@ blisslights.com.

Oppbevaring av data

Vi behandler personopplysningene dine i minimumsperioden som er nødvendig for formålene som er angitt i denne personvernerklæringen, med mindre det er et spesifikt lovkrav for oss å beholde dataene i en lengre oppbevaringsperiode. Vi bestemmer passende oppbevaringsperiode basert på mengden, arten og sensitiviteten til dine personopplysninger, og etter at oppbevaringsperioden er over, vil vi destruere dine personopplysninger. Når vi ikke er i stand til å gjøre det av tekniske årsaker, vil vi sørge for at passende tiltak settes i verk for å forhindre ytterligere slik bruk av dine personopplysninger.

Barns personvern

Å beskytte små barns personvern er spesielt viktig for oss. Tjenestene er ikke rettet mot personer under tretten (13) (eller en annen alder gitt av gjeldende lov i ditt land/region der du bor), og vi ber om at disse personene ikke oppgir personopplysninger til oss. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra noen under tretten (13) år med mindre vi først får tillatelse fra det barnets forelder eller verge. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra noen under tretten (13) år uten tillatelse fra barnets forelder eller verge, vil vi ta skritt for å fjerne denne informasjonen.

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i informasjonspraksisen vår. Hvis vi gjør noen vesentlige endringer, vil vi varsle deg via e-post (sende til e-postadressen som er angitt i kontoen din) eller ved hjelp av en melding i mobilapplikasjonene før endringen trer i kraft. Vi oppfordrer deg til å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for å få siste informasjon om vår personvernpraksis.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om vår praksis eller denne personvernerklæringen, vennligst kontakt oss på følgende måte:

BlissLights, LLC

Postadresse: 2625 Temple Heights Dr. Unit A & B, Oceanside, CA 92056

E-post: support@blisslights.com